A SIKERHEZ VEZETŐ NÉHÁNY LÉPÉS

Ébresztő!
Ha valóban elszánta magát
Segíteni azon lehet, aki hagyja magát – szól a mondás. Coachingba viszont csak az fogjon, aki tenni szeretne magáért. Mint minden edzés, a mentális edzés kulcsa is a rendszeres gyakorlás, a kellő energia és idő ráfordítása. Ha ezeket Ön biztosítja, mi megtesszük a többit, gondoskodunk róla, hogy megmássza a kiszemelt hegyet!
Ébresztő!
Időpont egyeztetés
Egyeztessünk időpontot!
Ne halogassa! Fordítsa tettekre a fejében megfogalmazódott gondolatot! Várjuk hívását, vagy e-mailes jelentkezésétt! Vágjon bele!
Időpont egyeztetés
Információgyűjtés
Tudjon meg többet!
Miután megbeszéltük az első ülés időpontját, kézhez kap tőlünk egy részletes tájékoztatót, mely segtségére lesz abban, hogy a lehető legtöbbet megtudjon az Önre váró folyamatról.
Információgyűjtés
Mentális izomfejlesztés
Eddzen rendszeresen!
Eredmény csak rendszeres munkával érhető el. Járjon szorgalmasan az ülésekre! Megeröltető sporttevékenység helyett bizalomteli, elfogadó légkörben zajló, teljes figyelemmel és szakértelemmel támogatott, izgalmas beszélgetések várnak Önre.
Mentális izomfejlesztés
Az eredmény
Voilà! Íme az új önmaga!
Élvezze munkánk gyümölcsét: a megnyílt kapuk mögötti új, tágasabb, élvezhetőbb világot!
Az eredmény

MENTÁLIS EDZÉSFORMÁK

SZEMÉLYES BESZÉLGETÉSSOROZAT

A coaching folyamatban a konzultációk során ügyfeleinknek mindenekelőtt abban segítünk, hogy pontosan megfogalmazza céljait, és az ezek elérését akadályozó főbb nehézségeket. Ezután támogatást nyújtunk számára abban, hogy rájöjjön, mit és hogyan kell másképpen tennie, hogy áttörést érjen el céljai megvalósításában, túljusson elakadásán. Végül visszajelzéseinkkel biztosítjuk, hogy a közös munka során kijelölt úton maradjon, az eltervezett cselekvéseket végrehajtsa és céljait elérje. Mindez könnyed, közvetlen, nyílt és őszinte légkörben zajlik.

CSOPORTOS TRÉNINGEK

15-30 fős csoportok (kollégák, munkahelyi egységek, vagy egyéni jelentkezőkből álló csoport) számára különböző tematikával indított személyiségfejlesztő foglalkozások.

 

 

párkapcsolati coaching

Olyan coachingfolyamat, melyben egy pár tagjai közt felmerült konflikussal dolgozunk. A párkapcsolati coaching ülésen egyidőben megjelenhet a pár együttesen, és a folyamat részeként előfordul, hogy külön-külön is igényelnek egyéni foglalkozást.

 

 

 

 

 

szülő-kamasz coaching

A kamasz, vagy már felnőtt gyermek és szülei között feszülő kommunikációs probléma együttes kezelése. Az üléssorozat csoportos ülésekből és egyéni beszélgetésekből tevődik össze.

(Visited 253 times, 1 visits today)